13 november, 2006

Killen med mössan

Vi var tre grabbar som slöt upp på en sportbar och skulle följa en speciell match och käka något gott. Stämningen var perfekt och kvällen började riktigt bra med god mat och förfriskningar i massor, rom & kola och white russian gick stenhårt.

Efter matchen så bestämde vi oss för att gå på någon närliggande pub och fortsätta kvällen. Den ena kompisen tar initiativet och frågar vad vi skall ha och går fram till baren. Efter en stund kommer en mysko person och sätter sig vid vårt bord. Han har en ful mössa och spelar skit trevligt. Vi snackar väl lite med honom och han snackar en massa bandy. När polaren kommer tillbaka med våra öl så säger killen med mössan "det var honom jag blev kompis med i baren". Sedan fortsätter han med att han skulle med tåget och missade det för någon timma sedan. Vi försöker ignorera honom på ett snällt sätt men hans frågor attackerar oss hela tiden och vi börjar tröttna på hans utlägg. Droppen kommer när han frågar om han får sova hos någon av oss. Vi skrattar och alla svarar med ett "Nej!", då kollar han på ena och säger "Men du är ju arbetslös". Vad i helvete har det med att göra om han får sova hos någon av oss. Vi garvade ihjäl oss åt honom och mössan och bestämmer oss för att gå till ett annat hak då knytnäven börjar hänga i luften.

Väl på det tredje haket dyker mössan upp och bekanta vi taggat ihop med fundera vem denna figur i mössa är, även hans sexualitet börjar ifrågasättas då han verkar vara "lite väl trevlig".. rätt upp så utbrister en i sällskapet ”vafan! han har ju till och med rosa ränder på jackan"

Vad mössmannens öde blev för denna kväll är det ingen i vårt sällskap som vet då vi lämnade stället i förtid efter att stämningen började kännas avmattad och aningen trist.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

haha va sak man säga..
Ni verkar hitta på dem måste konstiga typerna ni grabbar :P

///XeroZ

18:21  
Anonymous Anonym skrev...

hehe.. roligt med lite anorlunda lektyr. x)
ska fortsätta läsa den här =))

//Crazy_Chick

18:38  
Anonymous Anonym skrev...

hm.. varför slutade historien så tråkigt? =( ni skulle ju ha dragit hem honom och haft gaysex hela natten eller nåt.....

// pepzi

18:39  
Anonymous Anonym skrev...

kan det vara så att "skumma"personer dras till varann eller,haha kanon sida iaf

18:14  
Anonymous Anonym skrev...

haha såg er pojkar ute i dag väntar på nytt lika bra citat efter detta :D

// XeroZ

21:24  

Skicka en kommentar

<< Startsidan