08 november, 2006

"Ge mig en öl"

Vi var tre grabbar ute och skulle äta lite och ta några järn. Vi började med att beställa in mat på en restaurang som ligger precis bredvid stället som vi senare skulle gå ut på. Efter att vi ätit klart och fått i oss lagom med förfriskningar så begav vi oss till utestället intill.

Det var ingen kö denna onsdag så det var bara att betala och gå direkt in till garderoben där vi hängde in våra jackor. Vi beställer in öl och drinkar och sätter oss i ett rum intill huvudbaren där dansgolvet finns. Efter några öl och drinkar så vinglar det fram en tjej till vårt bord och skriker ”Ge mig en öl!”. Alla garvar åt henne och hon blir lite osäker och börjar sedan försöka slita ölen ur en kompis hand. Han stretar emot och frågar vad i helvete hon håller på med. Efter att hon lugnat ned sig lite så frågar hon alla vad vi jobbar med. Vi berättar att vi jobbar med undertak, sanering och den sista kompisen svarar att han jobbar som banktjänsteman. Nu tystnar tjejen en liten stund men kontrar med att vi inte alls tjänar några som helst pengar med dessa jobb. Hon förklarar även att hon jobbar som eller skulle bli någon form av fotograf/modell, diskussionen glider in på kameror då även "Banktjänstemannen" råkade vara fotointresserad. Frågan vad denna fattiglapp kunde tänkas ha för kamera så svarar han en Sony dsc-p92, varpå hon brister ut i skratt och svarar med "jo, den är säkert bra om den hade funnits". Själv hade hon nämligen en Canon EOS *någonting*, kameran värd en bra bit över 13 000:-, med tanke på hennes stil i övrigt så lär hon tydligen prioritera utläggen på kameror än sig själv. Efter hennes spydigheter så frågar en av polarna om hon själv jobbar på gatan. Då brister det för flickan och ger på den frågande en flatsmäll och går sedan med rask takt från bordet.

Vi brister förstås ut i ett stort skratt igen och citatet ”Ge mig en öl” är nu mera ett klassiskt internt skämt som vi inte kan sluta skratta åt.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

hahaha fan va de bästa jag hört på länge :D

18:44  
Anonymous Anonym skrev...

Hahaha, brudar och brudar.

18:54  
Anonymous Anonym skrev...

Hahaha, fy fan va den lär svidit på bruden. Trodde hon var överklass sen blev hon totalt ägd. :D

19:48  
Anonymous Anonym skrev...

haha fan va klockrent...älskar när folk är sådär mot varandra =)

21:29  
Anonymous Anonym skrev...

Fy fitta vad jag hatar slampor som kommer och tror att dom ska få allting serverat.
Skål Sjödin! ;)

18:07  
Anonymous Anonym skrev...

haha, mycket bra! :D så ska den där sortens bitchar behandlas! :)

/pepzi

18:45  

Skicka en kommentar

<< Startsidan